Pjesmice za bebe - ucilicaučilica
                                                                

                                                                                                                                          Pitch & Potch Pitch&Potch
   

Izjava o autorskim pravima


Objavom sadržaja na Lukinom portalu za bebe (www.pjesmicezabebe.com), nije nam namjera ni na koji način povrijediti niti jednog vlasnika autorskog prava, njegovog zastupnika, zakon ili samo autorsko djelo. Naša je namjera i cilj osmijeh na licu djeteta i roditelja koji su na jednom mjestu pronašli inspiraciju za zajedničku igru i druženje.


Nastojimo da sadržaji i informacije objavljeni na Lukinom portalu za bebe budu preuzeti uz prethodnu suglasnost izvora, uz navođenje izvora gdje je tako dogovoreno i uz poštivanje autorskih prava.

Podržavamo zaštitu autorskih prava na svakom području djelovanja pa tako i elektroničkom jer smatramo iznimno važnim čuvati integritet svih vrsta stvorenog rada.

Isto tako, Lukin portal za bebe polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Lukinog portala za bebe i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Lukin portal za bebe, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko netko smatra da su u bilo kojem dijelu objavljenog sadržaja prekršena njegova autorska prava, molimo da nas kontaktira i mi ćemo učiniti sve potrebito da to ispravimo. 


Možete nam se obratiti putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , putem telefona na broj 091/2445244 ili na adresu;

Neolit d.o.o.

Franje Tuđmana 51

10431 Zagreb

Hrvatska