Pjesmice za bebe - ucilicaučilica
                                                                

                                                                                                                                          Pitch & Potch Pitch&Potch
   

Uvjeti korištenja i pravila privatnosti


1.
Uvjeti korištenja

Internet portali: Lukin portal za djecu i obitelj (www.pjesmicezadjecu.com) i Lukin portal za bebe (www.pjesmicezabebe.com) u vlasništvu su tvrtke Neolit d.o.o. iz Svete Nedelje.
U većem dijelu sadržaj se bazira na pjesmicama i pričama za bebe i djecu s primjerima i podsjetnicima roditeljima kako se tradicionalno i kvalitetno družiti i igrati sa svojim djetetom, a u manjem dijelu Lukini portali obrađuju teme roditeljstva, vijesti vezane uz roditeljstvo i djecu te sadržaje od javnog interesa za građane Hrvatske općenito. Osim navedenog, Lukin portal za bebe i Lukin portal za djecu i obitelj objavljuju marketinške sadržaje zainteresiranih oglašivača.

2. Otkrivanje podataka trećim stranama

Objedinjene podatke o prometu posjetitelja i podatke iz anketa pohranjujemo na našim sigurnim poslužiteljima. Osobne podatke ili podatke osjetljive prirode ne dijelimo s drugim trećim stranama bez vašeg izričitog dopuštenja, osim ako tako traži zakon ili službeni propisi. Takve podatke čuvamo u Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) ili na sigurnim poslužiteljima našeg hostinga. Trećim stranama možemo otkriti, samo u objedinjenom obliku, naše statističke analize ili demografske podatke o korisnicima, npr. "x% posjetitelja web-stranica čine žene".

3. Zaštita djece

Zaštita privatnosti djece je važna. Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) ne namjerava prikupljati osobne podatke djece (dijete je definirano kao osoba mlađa od 18 godina) bez dopuštenja roditelja ili opunomoćenog skrbnika djeteta. Djeca bi u Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) trebala davati osobne podatke samo uz izričito dopuštenje roditelja ili opunomoćenog skrbnika. Tamo gdje je moguće upozoravamo djecu da ne daju osobne podatke. Ako je vaše dijete dalo osobne podatke, a vi želite zatražiti da se ti podaci uklone, obratite se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

4. Pitanja korisnika

Ako imate pitanja o pravilima o privatnosti tvrtke Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe), njihovoj primjeni, točnosti vaših osobnih podataka ili korištenju prikupljenih podataka, obratite nam se putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem telefona na broj 091/2445244. Možete nam se obratiti i običnom poštom na adresu:

Neolit d.o.o.

Franje Tuđmana 51

10431 Zagreb

Hrvatska

5. Promjene i ažuriranja

Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) redovito će ažurirati ova pravila o privatnosti. Zadržavamo pravo njihove promjene u bilo kojem trenutku. Promjenu u internetskim pravilima o privatnosti objavit ćemo ovdje, a ako ta promjena utječe na vaše osobne podatke, javit ćemo vam se, pod uvjetom da ste nam dali svoje podatke za kontakt i dopuštenje da vam se javimo.

6. Pravne izjave o odricanju od odgovornosti

Informativne svrhe

Sadržaj koji je prikazan na web-stranicama Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) prikazan je isključivo u informativne svrhe. Preporučujemo vam da se u pogledu primjenjivosti nekog određenog aspekta sadržaja posavjetujete s profesionalnim savjetnicima iz odgovarajućeg područja.

Nadalje, ove web-stranice u nekim svojim dijelovima donose odabrane podatke o određenim postupcima (rubrike: Doktorica za mame, Pitanja za pedijatra, Pitanja za logopeda). Medicinske informacije koje se donose nisu potpune i sačinjene su kao dodatak. Ti podaci nisu zamjena za izravno mišljenje kvalificiranog medicinskog osoblja. Ako postoji zdravstveni problem ili sumnja na problem, obratite se svojem liječniku opće prakse ili drugom kvalificiranom davatelju zdravstvenih usluga.

Informacije koje se daju "onakve kakve jesu"

Informacije na ovim web-stranicama dane su "onakve kakve jesu" te Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) ne daje nikakva jamstva, izričita ni implicirana, uključujući, bez ograničenja, sva implicirana jamstva vezana uz mogućnost prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili povrede prava. Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) ne daje nikakva jamstva u pogledu cjelovitosti, točnosti, pravovremenosti, dostupnosti, funkcionalnosti i usklađenosti s primjenjivim zakonima.  Koristeći ove web-stranice, prihvaćate rizik da informacije možda nisu potpune, da nisu točne ili da neće zadovoljiti vaše potrebe.

Odricanje od odgovornosti

Ni Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) ni naši davatelji sadržaja nisu odgovorni za eventualnu štetu ili ozljedu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze. Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) odriče se svake odgovornosti za izravnu, neizravnu, slučajnu i posljedičnu štetu, naknadu štete u svrhu kazne, posebne i druge štete, štete nastale zbog propuštenih prilika, gubitka prihoda ili pak za bilo koji drugi gubitak ili štetu. Ovo ograničenje obuhvaća također štete i viruse koji mogu utjecati na vašu računalnu opremu.

Veze na druge web-stranice

Ove web-stranice sadrže veze na druge web-stranice, koja nisu u vlasništvu tvrtke Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) te nad kojima ona stoga nema nadzor. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za pravila o privatnosti tih web-stranica niti ih možemo nadzirati.

Ova izjava o privatnosti odnosi se samo na informacije prikupljene na ovom mjestu. Preporučujemo vam da izjave o privatnosti pročitate na svakom mjestu koje posjetite, a koje prikuplja osobne podatke.

Web-stranice koje sadrže veze na naše web-stranice

Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) nije odgovoran za sadržaj na tim povezanim web-stranicama niti ima nadzor nad podacima koje korisnici daju na tim web-stranicama.

Promjene

Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) zadržava pravo da u svakom trenutku potpuno samostalno izmijeni, zamijeni ili izbriše neki sadržaj na ovim web-stranicama, da sadržaju ograniči pristup ili pak da prekine njegovu distribuciju.

Autorska prava i upotreba sadržaja

Sadržaj ovih web-stranica djelomično je vlasništvo Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) i zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Tržišni znaci, uslužni znaci, tržišni nazivi, logotipi i proizvodi prikazani na ovim web-stranicama zaštićeni su i ne mogu se koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe).

Upotreba pitanja i komentara

Pitanja, komentari, prijedlozi i ostala komunikacija, uključujući ideje, izume, koncepte, tehnike i znanje koje možete proslijediti na ove web-stranice ili na neki drugi način tvrtki Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe), elektroničkim ili nekim drugim putem, nisu povjerljivi i postat će vlasništvo tvrtke Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) koje će ona moći koristiti bez ograničenja na bilo koji način i u bilo koju svrhu, uključujući razvoj, proizvodnju i/ili puštanje u promet robe ili usluga.

Mjerodavno pravo

Vaš pristup ovim web-stranicama te upotreba njega i njegova sadržaja regulirani su pravom Republike Hrvatske te se tumače u skladu s njim.

Nepreuzimanje odgovornosti:

Neolit d.o.o. (Lukin portal za djecu i obitelj, Lukin portal za bebe) neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem informacija koje su sadržane na ovim stranicama.